Pages

Subscribe:

7 Ağustos 2012 Salı

Dünden Bugüne Demi Lovato ve Saçları

Önce Joe Jonas ile olan ilişkisiyle gündeme geldi, sonra çok zor dönemler geçirdi, rehabilitasyona girdi... Hayatı oldukça karışık olan bu Disney'in küçük kızı, her şeyden ders çıkarmasını çok iyi biliyor ve diyor ki: 'Stay Strong.' Yani güçlü kal... Demi Lovato saç rengini en çok değiştirenlerden biri. Hele ki şu son zamanlarda aynı renkte iki aydan fazla kaldığını söylemek zor.

Sene 2006, Demi Lovato kahverengi, düz kullandığı saçlarıyla karşımızda. O henüz çıtı pıtı bir genç kız. Tercihini genellikle doğal makyajlardan kullanıyor, burada daha kilo almamış.



 

2007. Ayrık dişleriyle sevimli sevimli gülümsüyor; saçları gene aynı modelde ama rengi biraz daha koyu sanki. Bir zamanlar dostlukları dillere destan olan Selena Gomez'le birlikte poz vermiş.

 

Gelelim 2008'e. Bu dönemde pek çok fotoğraf çekimine katılmış Demi. Camp Rock zamanları, yıldızının en çok parladığı dönemlerden birisi. Bu dönemde kahkül kestirmiş. Saçlar genelde düz ve kahverengi.



 

Bazen kahküllerini yana ayırmaya tercih etmiş, saçlarını dalgalı yapmış. (Sanırım kahkülleri uzayınca) Ben bu karışık - dalgalı Demi saçını düz Demi saçından çok daha fazla sevdim. Daha hoş duruyor. Ayrıca fark ettiniz mi bilmem dişlerini de yaptırmış, ayrıklığı gitmiş.



Geldik 2009'a. Bu seneye kadar hep kahverengi kullanan Demi, 2009 yılında saçlarını siyaha boyatmış. Yakışmış da, zaten her renk gidiyor bu kıza çözemedim. 2009 boyunca siyah Demi, kahverengiye dönüş yapmışsa da ben göremedim hiçbir yerde.


 

2010. Yavaş yavaş saç konusunda cesur seçimler yapmaya başlıyor. Başlarda gene koyu renkte saçları:

 

Sonra saçlarını bu tür bir kahverengi yapmış, ikinci fotoğrafta ise daha açık. Kendi de beğenmedi ki açtırdı saçlarının rengini diyeceğim de 2010 senesinden sonra kaptırmış gitmiş, her renge boyamış zaten.


Ta da! Sene 2011, siyah saçlı Demi Lovato.


Unbroken albümünün ilk klibi Skyscraper klibinde; Demi Lovato kahverengi saçlarıyla.


Ve benim favorim; Kızıl saç.

 

Eski inceliğinden eser kalmamış, balık etli ve kumral Demi Lovato. Bu saç tipini ona çok yakıştırmakla birlikte saçları bunca boyaya rağmen nasıl hem bu kadar uzun hem de bu kadar sağlıklı? Tartışılır tabii.

 

Son olarak sarışın Demi Lovato. Kumrala kaçan koyu sarı saçlarıyla fena değil fakat uçlarına pembe / mavi attırılmış platin sarısı saçlarıyla benim gözümde 2. bir Nicki Minaj vakası.

 


Saçlarını günlük hayatta genellikle dalgalı ve açık bırakıyor Demi Lovato. O güneş gözlüğü de hep gözünde işi abartıp gece bile güneş gözlüğü takmaya başlayacak diye korkuyorum.


 
 

Makyajsız haliyle yüzü çok güzel ama o kiloları acilen vermesi gerekiyor. Ne yaşına yakışıyor ne de tarzına. Genelde paspal hali gerçekten paspal, hani evde temizlik yaparken giydiğimiz tarzda giyiniyor ve saçlarını arkada veya tepede bir topuz yapıp bırakıyor öylece.

  

Ve şapkalar... Şapkalar onun vazgeçilmezi gibi bir şey. Çok da yakışıyor.

 

 

Bu kadardı :)

24 yorum:

Adsız dedi ki...

Kilo verse belki yakışabilir ama Demi'nin rahatsızlığı var. Kilo verirse sağlığı bozuluyormuş, aslında eremiyormuş bunun sebebi de hastalıkmış. Bir programda ya da tam hatırlamıyorum ama röpörtajda açıklamıştı.

Adsız dedi ki...

benim favorim sarı şahsen ardından da kızıl geliyorrr

Adsız dedi ki...

DEMI KİLOLARINI VERMEK İSTESE VERİRDİ. AMA SAĞLIĞI BOZULMASIN DİYE VERMEK İSTEMİYOR. KİMSENİN BUNA KARIŞAMAZ!!!

Adsız dedi ki...

Hey,farklıyım onun tarzı onun seçimi diye düşünüyorum,diyorsunuz.Ama gerçekte hiçbiriniz farklı değilsiniz.O güçlü,güzel,yetenekli,tatlı,sevimli..Ve hiçbiriniz bunu kaldıramıyor.Sağlık diye bişey var bu Dünyada.Ve kimse buna karışamaz.Hem de hiç kimse.
Demi rehabilitasyona girdi.Ama asla sizin gibi(eleştirenlere diyorum.)burnu kalkık biri olmadı.Hiç yardım almamasına rağmen hep en iyiydi.Ve kariyerinin zirvesinde.
VE ŞİMDİ SEN KALKIP ONA KİLOLU,PASPAL,BİLMEM NE RENK ONA YAKIŞMIYOR DİYORSAN SEN YAŞAMAMALISIN ...

Adsız dedi ki...

demi lovato bence birtane . demi istese kilolarını veremez çünkü o hasta .kilo verdikçe daha da hastalığı artıyor . demiyi kilolu kabul edemeyenler kapı orada lovatıc kaedeşliğinden çıkıp gidebilirisiniz saygılarımla.LOVATIC

Merve Lovatic dedi ki...

yhaa Demi kilo verse sana ne vermese sana ne o hastalığı olmasa verirdi kiloları rkadaşın dediği gibi kapı orda

Melis Lovatic dedi ki...

sakin arkadaşlar bu arada bunu yazan biraz abartmış ne o öyle paspal, kilolu, evde temizlik yaparken giydiğimiz kıyafetler abartmış yani!! Arkadaş o öyle giyiniyor sa-na-ne netçen tövbee beğnmiyırsın yazma arkidiş ne yapak amaann neyse şu kilo konusu o hasta olduğu için öyle anladın/ok/kapiş/çaktın/timam hayde bakalım anladıysan bravo!! Anlamdaıysan kardeşlerime katılıyom kapı ahanda orada çık bir dahada Lovatic Kardeşliğine gelme bayy taamam abarttm :D Ama haklıyım :D

Adsız dedi ki...

bende diğer arkilerime katılıyorum onu olduğu gibi sevmeyenlere söylüyoruz:ahanda kapı orada yürügit LOVATİC KARDEŞLİĞİNEDE BİRDAHA GELME...

Adsız dedi ki...

Ne kadar abatıyolar ya sanki dünyada kilolu olan tek kişi demiymiş gibi ama hiç çevrelerine bakmıyolar.onların gözüne hep kilolu olarak DEMİ battıyo.bu bloğu yazan kişi çok abartmış o ne ya öle "kilolu- paspal " felan. Bi kere senin paspal dediğin o giyiniş tarzına milyonlarca LOVATİCİN en sevdiği giyiniş tarzı.Melis lovatic arkadasimiz şey demişti abartim galiba bece hicte bile haklisi kardesim kic abartmamissin .Demiyi sevenler boyle seviyo sevmeyenlerde deminin size ihtiyaci yok cunku deminin ailesi,arkadaşları ve milyonlarca Lovatici var

Adsız dedi ki...

Paspal mı? Kilolu mu? Kilosunu hemen vermesi mi gerekiyo? Kilo Demi'ye yakışmıyo mu? İyi yapmışın hoş yapmışın bu yazıyı yazmışında onu eleştirince noldu? Bak Demi kilolarıyla güzel. Ucunu pembe ve maviye boyadığı sarı saçıyla güzel. Senin -paspal- diye nitelendirdiğin makyajsız haliyle güzel. Bizim güzel saydığımız şeyleri sen kusur olarak algılayabilirsin. Ama yazında bunlara yer verme. Demi'yi eleştirmişsin ya. Sen kim Demi kim Allah aşkına.

Adsız dedi ki...

paspal mı? sen ona paspal felan diyemezsin! hastalığı yüzünden o durumda! bi bok bilmeden gelip burda onu eleştiremezsin! onu bu şekilde eleştirince noldu? tabikide hiçbişey! o seni duymuyo bile! hastalığı yüzünden kilo veremiyor! en fazla böyle! sevmiyorsan eleştiremezsen. araştırmadanda eleştiremezsin! sen kimsin demi kiim lan! nesi olabileceksin sanki :D !

Adsız dedi ki...

deminin tarzını ve saçlarını ve de kilosunu sen eleşdiremezsin tamam mı kendini bil

Adsız dedi ki...

Kızım sen Deminin tarzını yazmışın aferin iyi de kızım insanların kilosundan sa-na-ne mk!
Kimsin sen? kimsinde eleştiriyiosun başkasının rahatsızlığını eleştirsen gene tepki gösteririm ama bu DEMİ..!!.! Demi çok güzel bir kız ayrıca çok başarılı kilolu olmak bir rahatsızlık hemde Demi giyinişiyle tamamen kapatıyo zaten 200 kilo olan biri değil balık etli üstelik ona aşırı derece yakışıyor tatlı olmasının sebebide bu kalbinin temizliği yüzüne vurmuş ve erkekler onu beğeniyor acaba seni beğeniyorlarmı? Güzelmisin bilmiyorum ama için kötü ve yüzüne vurmuştur Deminin kalbinin temizliği yüzüne vurmuş. O çok başarılı sesi muhteşem, oyunculuğu muhteşem, kalbi, güzelliği, tatlılığıi gücü! şimdi insanları eleştirmeden önce düşün. O küçükken senin gibi insanları eleştirmek yerine sanatla ilgileniyodu tiyatro yapıp entrüman çalıyodu hastalığıyla başa çıkmaya çalışıyodu, dans falan ediyodu you okey? Git blok falan yazma sen.

Adsız dedi ki...

Lan y*rr*k beyinli !! Azimi boDuruyo simdi. Amk bagenmuyosan yazmassin oc. Biz mi sana dedik gel deminin tarzini elestir diye. Ayrica kilo sorunlarini da gectim , mk sen nasil "o kilolari hemen vermesi gerekiyo, hem yasina uymuyo hem tarzina." desin mk cocugu. Hadi digelim begenmiyosun neden yaziyosun ?????? Valla butun kardeslerimin yorumlarini tek tek okudum hepsi cok hakli. Ve defol git burdan bidahada sakin urama bu sayfaya !!!!!!

Adsız dedi ki...

saçlarının yanlarını kazıtmış. demi yapma lütfen değişm ben gerçek demiyi istiyorum miley gibi olma! lütfn hala smilerim ama mileyden soğudum. demi nolursub :(

Adsız dedi ki...

herkesin kendi görüşü tabi ama demi ye herşey çok yakışıyor.onu her haliyle çok seviyorum

Unknown dedi ki...

paspal mı kilolu mu balık etli mi admin senin kafan iyi mi ne saçmalıyon ne yaptığını çözemedim tarzını mı anlatıyon yoksa kıza hakaret mi ediyon. Ayrıca senin ayrık dişli dediğin kız birilerinin YAŞAMA SEBEBİ....

Adsız dedi ki...

Ayrıca demi çok zayıfları sevmiyo kendide kilolu değil balık etli

Adsız dedi ki...

Demi yi kimse eleştiremez(eleştirenlere diyorum)!!
Herkesin bir kusuru vardır ve onunki kusur değildir! Birisini eleştirenler ilk lütfen kendilerine baksınlar,bir kusur bulsunlar eğer bulamadılarsa başkalarının kusurlarını(veya kusur sanılan özelliklerini )yüzlerine vurup eleştirmesinler.
Bana gelince ben bir DEMI hayranıyım ve kimsenin onu kötü eleştirmesine izin vermem,veremem.
SAYGILARIMLA
ZARA LOVATIK........

Adsız dedi ki...

Sağlık başta gelir bikere!!!!!!!!!!!!!!
Zara lovatik

Adsız dedi ki...

Demi çok güzel bir kız ve onu çok seviyorum onu eleştirmeniz doğru değildir saygılarımla zahide lavoto

Adsız dedi ki...

Demi lovato'nun eleştirecekler önce aynaya baksın
STAY STRONG DEMI LOVATO

Adsız dedi ki...

"Sorunlarım sadece beni ilgilendirir etrafımdakilerin delirmisim gibi bakmalarına anlam veremiyorum..!"

Adsız dedi ki...

Dedi Demi.

Yorum Gönder