Pages

Subscribe:

8 Ağustos 2012 Çarşamba

Rupert Sanders'tan Açıklama: Kristen Hayatımın En Büyük Hatasıydı!


Önce sessizliğini korudu, sonra "Çok üzgünüm" dedi... Önce dedikodular yayıldı, sonra fotoğraflar gazetelerin manşetlerini süsledi. Evet, Kristen Stewart uzun süredir birlikte olduğu Robert Pattinson'u, oynadığı Pamuk Prenses ve Avcı filminin yönetmeni Rupert Sanders'la aldattı. 

Söylentilere göre Rupert, Kristen hakkında "Hayatımın en büyük hatasıydı" diyormuş. Evet, Kristen'ın Robert'a yaptığı çok yanlış bir şey. Ama Allah aşkına, ne diyor bu adam?! Kız erkek arkadaşını kaybetti,

Söylentilere göre Rupert, bir kerelik kaçamak yaptığı arkadaşını "Hayatımın en büyük hatası" olarak tanımlıyormuş. Evet, Kristen Stewart'ın Robert'a yaptığı da çok kötü bir şey. Ama Allah aşkına ?! Erkek arkadaşını kaybetti, kariyeri zedelendi, normal bir insanın pişman olacağı bir hatayı o on katıyla çekti... Şimdi evli ve çocuklu, yaşlı sevgilisi onun hakkında "hata" diyor. Bunun neresi adalet?

Rupert karısının ya gönlünü alacak ya da yüklü bir tazminat ödeyerek boşanacak.
Yeni birisiyle gününü gün etmeye başlayacak.
Kristen ise zedelenmiş kariyeri ve allak bullak olmuş kalbiyle yola devam edecek.

Robert Pattinson'dan henüz bir açıklama gelmedi.


1 yorum:

Adsız dedi ki...

kristenı seviyosun diye her şeyi tek taraflı görüyosun. Kristen'ın hayatı allak bullak olmuş olabilir ama aynı şey Rupert Sanders'e de oldu. Onun da kariyeri zedelendi. İkisi de bir hata yapmış ve ikisi de bedelini ödemeli. Ayrıca Rupert da Kristen'a Kristen da Rupert'a hayatımın hatası diyebilir.

Yorum Gönder