Pages

Subscribe:

22 Ağustos 2012 Çarşamba

Sahte İlişkiler: Kristen - Robert - Rupert Aşk Üçgeni


Bir süre önce Kristen Stewart'ın, Robert Pattinson'u yönetmen Rupert Sandlers ile aldattığı dünya gündemine bomba gibi düşmüştü. Nasıl böyle bir şey yapardı? Nasıl düzenli bir ilişkisi, 'sözde' mutlu bir birlikteliği varken evli bir adamla böyle bir şey yaşamaya cüret edebilirdi?

Nasıl tam da Alacakaranlık serisi final yapacakken ve yeni filmi çıkacakken bütün gazetelerin onu konuşmasına, bir nevi ücretsiz reklamını yapmasına ve tüm ilginin üzerine çekilmesine sebep olurdu ? (!)



Evet, tam olarak bu. SANSASYON satar. Muhtemelen filmden hiç haberi olmayan insanlar bile şimdi Kristen'ı tanıyor ve filmin başrolünde oynadığını biliyorlar. Ayrıca Kristen ve Robert'ın, yalnızca Alacakaranlık'ın popülerleşmesini sağlamak için kurmaca bir ilişki içerisinde olduğunu düşünüyorum. Tıpkı High School Musical'ın başrolleri Vanessa Hudgens ve Zac Efron gibi. İlk filmle beraber ikilinin aşk dedikoduları başlıyor, son filmin çekimleri bitiyor ve aldatma olayı gündeme bomba gibi düşüyor. Sizce de garip değil mi? Ayrıca dikkatimi çeken bir şey daha var...

2-3 kere resmen kameramanla göz göze gelmişler. Bir kere gelmiş olsalar anlarım, hani yakalandıklarını fark etmişler falan derim. Ama bunu birden fazla yapıyorlar ve yüzlerinde hiç de şaşkın bir ifade yok. Sanki ortada ne döndüğünün farkında gibiler. Fotoğraflarının çekildiğini biliyorlar.

Onlar salak mı? Neden bir otel tutmak veya gizli bir eve gitmek varken herkesin görebileceği bir alanda yapsınlar böyle şeyleri.

Yok neymiş Kristen başrolden olmuş, sadece dondurmayla besleniyormuş... Evet sevmeyenleri çoğaldı ama sonuçta TANINDI. Şimdi Rupert 'yaralıyım, aşk acısı çekiyorum' tarzında birkaç açıklama yapacak, yönetmen Rupert Sanders 'pişmanım' diye ortada dolanacak. Birkaç sene sonra her şey unutulacak, geriye kalan tek şey Kristen ve duyulan adı olacak.

Peki siz ne düşünüyorsunuz?


0 yorum:

Yorum Gönder