Pages

Subscribe:

8 Ağustos 2012 Çarşamba

Zendaya: Havalı, Güzel, Tatlı

Ben bir moda uzmanı değilim, mükemmel bir yorumcu da değilim. Bu yüzden Zendaya'yı eleştirmeyeceğim veya giydikleri hakkında fazla yorum yapmayacağım. Farklı bir tarzı olduğu kesin.

Aynı ayakkabıyı birden fazla kez giyebiliyor, pantolon renkleri aynı ama aynı pantolon değildir muhtemelen. İkinci resimde en sağdaki kişi China bu arada :) (ANT Farm) Ayrıca leopar desenini de seviyor.

İlk resimdeki ayakkabıların markası Sam Edelman. Ama bence olmamış.

 

Salaş giyindiği zamansa bizim giyeni apaçi olarak nitelendirdiğimiz eşofmanlar / pantolonlar giyiyor. Tabii bence bu pantolonlar çok hoşlar, 178 boyunda olduğu için ne giyse yakışıyor. Pembe ve griyi birleştirmeyi seviyor, 

 

Disney'in açılışlarında, davetlerde genellikle sade giyinmeyi tercih ediyor. Dar pantolonların altına topuklu giymeyi seviyor, beyaz ve pudra rengini birleştiriyor çoğu zaman.



Zendaya'nın bebe yakaları da sevdiğini belirtelim, ayrıca uzun boylu ve uzun boyunlu olduğu için kapalı yakaları oldukça hoş bir şekilde taşıdığını söyleyebiliriz. İlk resimdeki ayakkabıları: Red Valentino Daisy Platform. İkinci resimdeki: BBC Generation. Üçüncü resimdeki: Jeffrey Campbell.



Bu da Zendaya'nın öteki kıyafetleri:



 Ashley Tisdale, Zendaya ve Miley Cyrus farklı zamanlarda aynı şeyleri giymişler. Giydikleri şeyin markası ve modeli için tıktık. Bence en farklı yorumlayan Zendaya, sizce?












3 yorum:

Adsız dedi ki...

iyi yazı

Adsız dedi ki...

türkiye de yok mu hiçbiri? :(

Adsız dedi ki...

Bence tarzi cok ama cok guzel boyle konusmaya gerek yoktu biz ayakkabiyi birden fazla giyiyorsak benece oda giyebilir, oda insan onun tarzi o... yazi ggüzel...

Yorum Gönder