Pages

Subscribe:

7 Ağustos 2012 Salı

Debby Ryan: Şekerlik Abidesi

Biraz geri planda kalmış ama aslında çok yetenekli, sevimli ve güzel bir Disney kızı: Debby Ryan. Geçenlerde Türkiye'ye geldi ve As the Bell Rings'in Türkçe versiyonu olan Zil Çalınca'nın oyuncularıyla tanıştı. Türkiye seyahati hakkında 3 bölümlük, her biri 2-3 dakikadan oluşan bir günlüğü var. Türkler hakkında çok güzel şeyler söylüyor, ilgiden çok memnun kalmış: 

"Rol aldığım dizi Jessie, partide çok güzel eleştiriler aldı. Artık dizimi tüm Türkiye izleyebileceği için çok heyecanlıyım. Ayrıca "Zil Çalınca" dizisinin oyuncularıyla tanışmak büyük bir zevkti."

O üç bölümlük günlük:




Bu da Debby Ryan'ın Türk oyuncularla çektirdiği resmi:


Bu 1993 doğumlu kızın öteki Disney kızlarından hiçbir farkı yok. Şarkı söyleyebiliyor, oyunculuk konusunda yetenekli ve çok çalışkan. Disney'in Demi, Miley ve Selena'dan sonra kaybetmemesi gereken bir isim. Yeni başlayan uyduruk Disney dizilerinin bünyesine kazandırdığı yeni isimlerin aksine, biz Debby'yi zaten Zack ve Cody Güvertede'den tanıyorduk. Ayrıca dizinin Wizards on Deck With Hannah Montana diye bir bölümü var ki Waverly Büyücüleri ve Hannah Montana'yı konuk eden ortaklaşa bir bölüm.

Ayrıca 16 Wishes isimli filmde de başrolü oynadı. Yani Disney'de yetişmiş, Disney'de büyümüş bir kız. Şimdilerde Jessie isimli dizisinde oynuyor. Küçüklük zamanlarında açık karamel saç rengi kullanırken şimdi çikolata kahvesi kıvamında bir saç kullanıyor, bu saç da ona çok yakışıyor.

Kısacası Debby Ryan Disney'deki favorilerimden bir tanesi.


0 yorum:

Yorum Gönder