Pages

Subscribe:

8 Ağustos 2012 Çarşamba

Demi Lovato ve Dövmeleri


Demi Lovato'nun tam 8 dövmesi var. İlk olarak Stay Strong dövmesiyle başlamak istiyorum. Demi bu dövmeyi rehabilitasyondan çıktıktan sonra hayranlarına ilham vermek için yaptırdı. Anlamı 'Güçlü Kal'. Bir bileğinde Stay, öbür bileğinde ise Strong yazıyor Demi'nin. Favori dövmem bu.


İkinci en sevdiğim dövme, You make me beautiful dövmesi. Bu da oldukça anlamlı bir dövme. Demi her sabah uyandığında aynada bu dövmesine bakıyor ve kendini güzel hissediyormuş. Sağ göğüs kafesinin olduğu yerdeki dövmenin alt kısmında iki tane şirin tüy de bulunuyor. 


Üçüncü dövme, bileğine yakın bir yere yaptırdığı haç. Demi oldukça dindar bir kız, bu dövmenin de anlamı onun için büyük olmalı. Mikrofonu tuttuğunda özellikle görülecek bir yere yaptırmış bu dövmeyi.


Dirseğine yaptırdığı 'Faith' dövmesini görelim. Faith kader anlamına geliyor ve bu dövmenin de çıkış hikayesi rehabilitasyona dayanıyor. Zaten rehabilitasyon Demi'ye ilham veren şeylerin başında geliyor...


Şimdi gelelim anlamlı mı anlamsız mı karar veremediklerime... Stay dövmesinin altında bir öpücük, Strong'un altında ise bir kalp bulunuyor. Öpücüğü arkadaşlarıyla beraber yaptırmış. Dostluğu temsil ediyormuş.


Bunlarsa gereksiz bulduklarım. Kulağının arkasında bir tüy, orta parmağına 'rock n roll' ve bir de peace dövmesi. Zaten tüy olayının saçmalık olduğunu kendi de itiraf etmiş. 


İşte Demi ve dövmeleri :)

10 yorum:

Adsız dedi ki...

BU ŞEYİ OKURKEN DUYGULANDIM BİRAZ..

Adsız dedi ki...

Benim en sevdiğim "faith" dövmesi <3

Adsız dedi ki...

STAY STRONG dövmesine bayılıyorummm

Unknown dedi ki...

demiyi hep sevdim ve dövmelerinide. en çok sevdiğim dövmeleri "stay strong" ve "faith" dövmeleri <3

Adsız dedi ki...

13 yıldır LOVATİC I`M havanız kime hakkında bilmedigim şey yok ♡♥♥♥♡ FOREVER LOVATIC .........

Unknown dedi ki...

Faith kader ve inaç anlamına gelir ekleyeyim dedim.

Adsız dedi ki...

Ayağındaki dövmeleri unutmuşsunuz .

Adsız dedi ki...

Ayağındaki " let go & let god" dövmesini, faith dövmesinin etrafındaki kuş dövmelerini ve sırtındaki " now i'm a warrior" dövmesini unutmuşsunuz :D

Adsız dedi ki...

Ha yav he ben de Madison zaten

Adsız dedi ki...

Stay stong dövmesine bayıldımm :D ♥

Yorum Gönder