Pages

Subscribe:

7 Ağustos 2012 Salı

Bella Thorne: Muhteşem Kız!

Haydi Çalkala dizisini izleyenler, Bella Thorne ve Zendaya'yı tanıyordur. Dizide Haydi Çalkala Şikago isimli programda dansçı olarak görev alan iki kızın başından geçen komik olaylar anlatılıyor. Diziden çok benim dikkatimi çeken şey bu iki cesur kızın farklı tarzları. Tabii bu kızların 97 ve 96 doğumlu olduğuna inanmak çok güç, sırık gibiler mübarek. Hormonlu falanlar mı acaba?

Bu iki kız 3 Ağustos'ta bir de yeni şarkı çıkardılar:




İşe tarzı en çok dikkatimi çeken kız olan Bella'nın giydikleriyle başlayacağım.

Bella'nın çizme / bot takıntısı var diye düşünüyorum. Bakınız aşağıda görüldüğü üzere, hava sıcak soğuk fark etmemiş üstüne kolsuz giymiş çekmiş altına çizmeyi. Spor ayakkabı giydiğini pek görmedim, topuklu giymediği bütün resimlerinde ya babet var ya da bot. Dışarıda son derece salaş tercihler yapıyor, sanki dolaptan ilk kaptığını bulup da giymiş gibi ama bir o kadar da özenli.



En iyi arkadaşı bilindiği üzere Zendaya. İkisi de çok hoş giyiniyorlar ve birlikte mükemmel bir ikili oluşturuyorlar. Buradaki berelere, Bella'nın kırmızı elbisesine ve ilk resimdeki tarzına ba-yıl-dım! İkinci resimdeki Zendaya'nın ayakkabısını ise hiç beğenmediğimi söylemeliyim, çok kaba durmuş.


Bu güzel kızın bir de sevgilisi var, kameralara oynamaktan da hiç çekinmiyorlar. Yapışık ikiz gibi el ele dip dibeler hep. Rahatsız da olmuyorlar onlara bakan gözlerden, ben sevdim bu çifti. 

Not: Örgülerini yidiğimin Bella'sı, kedi canını senin.


Sürekli gülüyor, kameralara oynuyor. Çok rahat ve ben bu rahatlığını sevdim, üçüncü resimdeki yürüyüşe bakar mısınız sanırsın podyumda yürüyor sevimli şey seni. Salaş tarzı da çok hoş, hafif bol pantolonlar altına babet veya bot, ya aynı rengin tonlarını giyiyor hep ya da alakasız renkleri bir araya getiriyor.




 Açılışlarda ve davetlerde ise günlük hayatta yaptığının aksine son derece ortama uygun seçimlerde bulunuyor. Beyaz ona çok yakışıyor, saç ve renk uyumu muhteşem. Bir tek ayakkabılarını beğenmiyorum.
 

Uzun elbiselerden olabildiğince kaçınmalı, ilk resimdeki elbisesi güzel ama bu tür elbiseler yaşına ağır kaçıyor. Onun yerine mini elbiseler daha cici bici oluyor, henüz 14 yaşında.

 

Ona en çok yakıştırdığım renkler sarı, turkuaz ve pembe.


Elbise giymediği zamanlarda genelde dar pantolon üzerine ceket giyiyor ve kendisinde en beğendiğim de bu. Ama üçüncü resme bakınca aklıma Demi Lovato ve Camp Rock geldi nedense, öyle bir çağrışım yaptı bende.





Ayrıca arkadaşlarıyla gittiği piknik gibi bir şeydeki şu kombinasyona da bayıldım:


İşte Bella Thorne :)









20 yorum:

Adsız dedi ki...

ona bot çok yakışıyo benim tarzıma benziyo

Adsız dedi ki...

bence ona ne giyerse ya<kışıyor

Adsız dedi ki...

Bella hem güzel hem özel tarzına karışmayın Bella'mın ... melek ve güzel ve dahası çok özel...

Adsız dedi ki...

ben bella thornenin büyük hayranıyım bence bella çok güzel bir kız

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

bella senin en büyük hayranınım 1.siyim inan odamda bella fosforlu yapıştırma yatak ortüsü yapıştırmalar bluzler herşeyin var seni çok seviyorum aynı senim kelkulüm var aynı sana benziyorum senin gibi kardeşim var aynı senin hayatım canım seni çok seviyorum ve bella harikasın

Adsız dedi ki...

bütün yorumları yazanlara soruyorum 'benim de senin gibi hayatım var. aynı hayatı yaşıyoruz' diyenlere soruyorum. sizin de mi babanız bir trafik kazasında öldü?

Adsız dedi ki...

gercekten cok uzuldum

Adsız dedi ki...

Haklılar

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Off Bellaya çok benzetyorlar ama haklısınız kimse onun gibi olamaz acılara karşı kendini öldürmeye bile çalışmış bellaya herşey yakışır onu seviyorum ve ONUNLA TANIŞTIMMM :) Gizem derseniz bilir zaten :))

Adsız dedi ki...

O benim herşeyim herşeyim!

Adsız dedi ki...

Haaa bde ben gene Gizem :) Bella görndüğü kadar uzun değil ve çok az topuklu giyiyor! Ve 1D ile de tanıştım :) Daha uzunlar ve daha zayıflar aklınızda bulunsun :D Benim yerimde olmak isterdiniz emin olun şuan Chıgagoda tatildeyim :')

Adsız dedi ki...

ANNA BELLA nın en büyük hayranıyım vaktim hep onu araştırmakla geçiyor .araştırdığım zaman aynı onun gibi olduğumu fark ediyorum. aynı hayaller bendede var.büyüyünce aynen onun gibi olmak istiyorum .ama şüpe duyuyorum onunla tanışmak mümkün değil diyorum kendikendime ya araştırdığım bilgiler doğru değilse ?işte ondan korkuyorum neden korkuyorum büyüyünce onun gibi olamamaktan.

Adsız dedi ki...

ben onun gibi dans ediyorum saçlarım aynı renk ve annem fotorafçı ben disleksi hastasıyım tek farkımız benm babam yaşıyor ama annemle ayrılar :( emin olun bella bizi seviyo çünki onu biz yükseltiyoruz birimiz değil hepimiz 1. hayranıyız :))))))))

Adsız dedi ki...

yine ben disleksi olan :( bella nın disleksisi 4 civarlarında benimki 8 benm dans etmem mümkünse onunkide mümkündür ama hastalığı artarsa zeka geriliği başlıyor ben matematik işlemi yapamıyorum ve bella dan 1 ay küçüğüm düşününnn eminim yazık diyorsunuzdur . yaşamak zor bella bunu aşıyosa bende aşarım dimi lütfen fikir

Unknown dedi ki...

İşte siz ml gibi FOREVER BELLARİNA diyin sonra hayatım benziyo diyin odm onunla dolu diyin ama onunl ilgili hiç bi bk bilmeyin nerde ln FREVER

Adsız dedi ki...

Bella ya benzer şeylere sahip olmak eni 1 numaralı hayranı yapmaz beni n büyük hayran yapan şey ne olursa olsun onun yanında olmak herzaman kendisi olmasına ve hiç kimse için değişmemesine hayran olmaktır posterlere cd lere kitaplara filmlere sahip olmanın birini en büyük bella hayranı yapacağını düşünüyorum bunu yapan şey onu karşılıksız olarak sevmek e buna tutunmaktır ve ben onu kesinlikle karşılıksız olarak sevdiğimi ve buna tutunduğumu biliyorum
not:yazan kişi Nezaket sen özgüner

Adsız dedi ki...

ya bu kıza benzemek istiyorum :(

Adsız dedi ki...

ESNETİK YAPCAM BU KIZA BENZEMEK İCİN

Yorum Gönder