Pages

Subscribe:

6 Eylül 2012 Perşembe

Film Önerisi: STARSTRUCK

Bundan sonra Film Önerisi adı altında sizlerle Disney'de veya başka bir kanalda izleyip beğendiğim filmleri paylaşacağım. Tabii önceliğim her zaman Disney filmleri :)

Dikkat: Aşağıda film hakkında pek çok şeyden bahsediyorum. Süprizi kaçmasın diyenler okumasın.

STARSTRUCK


Başrollerini Daniell Campbell ve Sterling Knight'ın paylaştığı Starstruck (Yıldızla Randevu) konu itibariyle klasik bir Disney filmi olmasına rağmen ben izlerken çok keyif aldım. Bunda Sterling Knight'ı gördüğüm her seferde ağzım açık bir şekilde televizyona kitlenmemin de payı var tabii ki.

Konusundan  bahsetmek gerekirse esas çocuğumuz  Christoper Wilde (Sterling Knight) tüm genç kızların hayran olduğu, Los Angeles'ta yaşayan 17 yaşında genç bir yıldız. Esas kızımız Jessica Olson'ın (Danielle Campbell) ablası Sara (Maggie Castle) da bu hayran sürüsünün bir üyesi. Bir gün Olson ailesi LA'ya büyükannenin yanında kalmak için geliyorlar ve hikaye de burada başlıyor.


Sara hemen Christoper'la tanışma planları kurmaya başlıyor, onun sahne alacağı bir yere kardeşini de resmen sürükleyerek götürüyor. Jessica onu dışarıda bekliyor. Sonra Christoper arka taraftan çıkarak magazinlerden kaçmaya çalışırken kapıyı yanlışlıkla Jessica'nın suratına çarpıyor ve tanışmaları da bu şekilde gerçekleşiyor.

Jessica, Sara'nın aksine Christoper için ölüp bitmiyor, aksine ona gıcık kapıyor bile diyebiliriz. Bu yüzden bir an önce ondan kurtulmak istiyor ama Christoper bir şekilde sürekli Jessica'nın karşısına çıkıyor ve yine bir gün plajdaki karşılaşmalarından sonra gazetecilerden kurtulmak için Jessica'nın büyükannesinin arabasıyla bir gezintiye çıkıyorlar ve harika vakit geçiriyorlar.



Arabanın bataklığa batması, çamura bulanmaları, kaybolmaları gibi bir sürü berbat olayın ardından nihayet el ele plaja dönüyorlar ama Christoper ona her şeyin buraya kadar olduğunu, unutması gerektiğini söylüyor. Çünkü Christoper için hayati bir film anlaşması söz konusu ve bu yüzden kimseyle beraber görülemez.


Ardından televizyonda Jessica'yı hiç tanımadığına dair demeçler veriyor, Jessica bunalıma giriyor. Evinin önüne biriken gazeteci ordusuna en sonunda cesaretini toplayıp açıklama yapıyor. 'Christoper Wilde'ı aslında hiç tanımadım' tarzında şeyler. Burada söylediği güzel şeyler de var, 17 yaşında bir çocuğun hayatının mahvedildiğinden, ondan bir yıldız yaratıldığından ama içindeki insanın katledildiğinden bahsediyor mesela.


Christoper bu açıklamalardan sonra en yakın arkadaşı Stuby'nin de desteğiyle filmden ayrılıyor, Jessica'nın mezuniyet balosuna geliyor ve onun için şarkı söylüyor. Kendini affettiriyor.

Klasik Disney mutlu sonu...
Filmde aşina olduğumuz Chelsea Staub, Brandon Smith gibi isimler de var.
Sonuç itibariyle farklı insanların birlikteliğini konu alan güzel bir filmdi.

Öptüm :)













0 yorum:

Yorum Gönder