Pages

Subscribe:

29 Ağustos 2012 Çarşamba

YENİ ALBÜMÜN ADI: Take Me Home


Bugün paylaştığım 2. haber de One Direction'la ilgili arkadaşlar. Yeni albümlerinin adı Take Me Home (Beni Eve Götür) olarak seçildi. Hepimiz bu albümü merakla bekliyoruz.

Mutlu Yıllar Liam Payne, İyi ki Doğdun!


Liam Payne, 29 Ağustos 1993'te bizler kaşına gözüne hayran olalım diye doğdu. Bu tatlı çocuğun One Direction üyesi olduğunu bilmeyen yoktur herhalde. Liam'ın öteki 1D üyelerine kıyasla biraz daha ağırbaşlı ve ciddi bir yapısı olsa da; zaman zaman onun da çocuklar gibi eğlendiğini bilmiyor değiliz.

Her neyse... MUTLU YILLAR LİAM :)

25 Ağustos 2012 Cumartesi

Oh Gosh! İpek Koç da kim?

O bir fenomen. 
O ünlü bir Türk düşünürü.
O gerçek bir yazar.
O İpek Koç.

Kendisi genellikle şu edebi değeri yüksek cümlelerle tanınıyor:

Seni seviyorum, bitch!
Oh Gosh, biri bunu durdursun!
Bismillahirrahmanirrahim, geri döndü!
Doymadın mı motherfucker?

Şaka bir yana, İpek Koç One Direction hakkında fazlasıyla fantastik öğeler içeren hikayeleriyle ünlü olmuş 14-15 yaşlarında bir kız. Öyle ki Twitter'da TT oldu, Facebook'da herkes onun capslerini paylaşıyor ve adına bir sayfa açıldı. Eğer ki terbiyeniz el verecekse, işte İpek Koç'un hikayeleri motherf*ckerlar.



Buradan da tüm bölümleri bulabilirsiniz:


23 Ağustos 2012 Perşembe

Selena Gomez: Hoş Stili



Bu yazımda Selena'nın giyim tarzından bahsetmek istiyorum.

2002'de Barney ve Arkadaşları'nda oynayan Gianna rolündeki küçük bir çocuğun, gün gelip Disney'in sayısız dizi ve filminde yer alacağını kim bilebilirdi? Youtube'da milyonlarca tıklanan hit şarkılar yapacağını kim tahmin edebilirdi? Kendini her geçen gün biraz daha geliştirirken; şirin bir kızdan güçlü bir kadın olmaya doğru emin adımlarla ilerliyor Selena.

TARZI

Öncelikle belirtmeliyim ki harika bir tarzı var Selena'nın. İnce ve uzun vücuduyla bütün elbiseleri layıkıyla taşıyor. Özellikle bacakları bir harika. Yaşıtı herkeste eğrelti duran şeyler onda sırıtmıyor.

Yırtmaçlı, önü kısa arkası uzun tuvaletler kendisine pek bir yakışıyor.  Tüm bu resimlerde giydiği her şeye bayıldım, takıları çantası kıyafeti ayakkabıları hep uyum içinde. Bir tek üçüncü resimdeki saçını beğenmedim.


Mini elbise nasıl taşınır? sorusu Selena'ya sorulur. At gibi uzun değil ama hatırı sayılır bacak boyuyla miniler kendisinde pek bir zarif duruyor. Pembe ve pudra / krem tonları bronz teniyle çok yakışıyor.


Elbise tercih etmediği zamanlarda mini mini şortlar giyiyor, kendine de yakıştırıyor.


Şimdiye kadar açılış / davetlerdeki tarzından bahsettik hep. Biraz da günlük hallerine bakalım. Selena günlük hayatta oldukça rahat takılan bir insan, genelde ya kot pantolonlarla görülüyor...


Ya da yırtık pırtık sevimli kot şortlarla. 


Özetle Selena her zaman yerine göre giyinmesini bilen, zevkli, zarif bir genç kız.

SAÇLARI

Selena, çocukluk / ergenlik dönemi boyunca kısa saçlara sahip olmuş. Zaten Waverly Büyücüleri'ni izleyenler fark etmişlerdir, çoğunlukla küt kesilmiş kısa siyah saçlı bir Alex Russo izledik. Kahkül kestirdiği bir dönem de olmuş ama ben beğenmedim, kıvır kıvır yapınca da sanki mahalle düğününe giden akraba kızı gibi gözükmüş. En güzeli ortadaki, kısa ve düz. Kahkül yandan ayrılmış.



Selena'nın tek dezavantajı, her zaman yaşından küçük gösterecek bir surata sahip olması. Bu ileride işine çok yarayacak olsa da şimdi - özellikle kısa saçlıyken - olduğundan 3-4 yaş küçük göstermesi pek hoş bir durum değil. Onu bana kalırsa en çok uzun ve düz saçlar olgun gösteriyor.


Doğal görünümlü dalgalar da çok zarif gözüküyor. Aslında her saç yakışıyor; yeter ki kısa olmasın.


Atkuyruğu çok şirin. Ayrıca ikinci resimdeki örgü modelini herkes kullanabilir. Kabarmayan saçlarda çok hoş duruyor. 


Saç rengi konusunda; Selena çok köklü bir değişiklik yapmamış hiçbir zaman. Yani Miley gibi kahverengiden sarıya atlamamış veya Demi gibi kahverengi, sarı, kızıl, kumral, siyah gibi her rengi deneme cesareti göstermemiş. Genellikle siyah ve kahverengi tonları arasında gidip gelmiş saçları. Çocukluk yıllarında da bir kısmını maviye boyatmış, araya kızıl attırmış vs. Yani çok incelenecek bir şey yok.

Kısaca Selena, tarzı ve saçlarıyla işte buydu. İyi okumalar.

Debby Ryan ve Ayakkabıları


Disney'in 93lü yıldızı Debby, tam 50-60 çift bota sahipmiş! Evet yanlış duymadınız, bu yalnızca botlarının sayısı. "Onların büyük bir hayranıyım." diyor güzel oyuncu. "Vintage kovboy ve asker botlarından çok hoşlanıyorum." Ayrıca fark ettiyseniz dizisi olan Jessie'de de sürekli diz üstü çizmeler ve uzun botlar giyiyor.

Sade bir giyim tarzı olduğunu düşünsem de ayakkabılarına bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim.

:)

22 Ağustos 2012 Çarşamba

Miley Cyrus'ın Yeni Şarkısı Sanki Biraz...

GARİP. MILEY'YE AİT DEĞİLMİŞ GİBİ. DEĞİŞİK.

Miley birkaç ay önce "Very Adult and Sexy new album will come before wedding to Liam Hemsworth" diye açıklama yapmıştı. Bu albümün yayınlanmasından önce Borgore ile Desicions (Kararlar) isimli parçası 2 gün önce Youtube'da yayınlandı. Hayranlar bu yeni şarkıyı pek hoş karşılamadı, hatta nefret ettiler.

İşin garip tarafı Miley'nin sesi yalnızca nakaratta hafifçe duyuluyor.
Yani orada 'ft. Miley Cyrus' ifadesi hiç kullanılmasa da olurmuş.

Miley bu şarkıyı albümüne koymayacak, sanırım yalnızca Borgore isimli kişinin adı duyulsun diye yapılmış bir şey bu. Yine de insan korkuyor. Ya Miley artık hep böyle şarkılar yaparsa?



Miley'yi 2007'den hatırlayalım...

Sahte İlişkiler: Kristen - Robert - Rupert Aşk Üçgeni


Bir süre önce Kristen Stewart'ın, Robert Pattinson'u yönetmen Rupert Sandlers ile aldattığı dünya gündemine bomba gibi düşmüştü. Nasıl böyle bir şey yapardı? Nasıl düzenli bir ilişkisi, 'sözde' mutlu bir birlikteliği varken evli bir adamla böyle bir şey yaşamaya cüret edebilirdi?

Nasıl tam da Alacakaranlık serisi final yapacakken ve yeni filmi çıkacakken bütün gazetelerin onu konuşmasına, bir nevi ücretsiz reklamını yapmasına ve tüm ilginin üzerine çekilmesine sebep olurdu ? (!)



Evet, tam olarak bu. SANSASYON satar. Muhtemelen filmden hiç haberi olmayan insanlar bile şimdi Kristen'ı tanıyor ve filmin başrolünde oynadığını biliyorlar. Ayrıca Kristen ve Robert'ın, yalnızca Alacakaranlık'ın popülerleşmesini sağlamak için kurmaca bir ilişki içerisinde olduğunu düşünüyorum. Tıpkı High School Musical'ın başrolleri Vanessa Hudgens ve Zac Efron gibi. İlk filmle beraber ikilinin aşk dedikoduları başlıyor, son filmin çekimleri bitiyor ve aldatma olayı gündeme bomba gibi düşüyor. Sizce de garip değil mi? Ayrıca dikkatimi çeken bir şey daha var...

2-3 kere resmen kameramanla göz göze gelmişler. Bir kere gelmiş olsalar anlarım, hani yakalandıklarını fark etmişler falan derim. Ama bunu birden fazla yapıyorlar ve yüzlerinde hiç de şaşkın bir ifade yok. Sanki ortada ne döndüğünün farkında gibiler. Fotoğraflarının çekildiğini biliyorlar.

Onlar salak mı? Neden bir otel tutmak veya gizli bir eve gitmek varken herkesin görebileceği bir alanda yapsınlar böyle şeyleri.

Yok neymiş Kristen başrolden olmuş, sadece dondurmayla besleniyormuş... Evet sevmeyenleri çoğaldı ama sonuçta TANINDI. Şimdi Rupert 'yaralıyım, aşk acısı çekiyorum' tarzında birkaç açıklama yapacak, yönetmen Rupert Sanders 'pişmanım' diye ortada dolanacak. Birkaç sene sonra her şey unutulacak, geriye kalan tek şey Kristen ve duyulan adı olacak.

Peki siz ne düşünüyorsunuz?


20 Ağustos 2012 Pazartesi

Demi Lovato: 20 Yılda Yaptığı 20 Başarılı Şey!

1. 10 yaşındayken Barney & Friends (Barney ve Arkadaşları)'nın başrolünde oynaması. Not: Soldaki o, sağdaki ise Selena Gomez.


2. As The Bell Rings'deki Charlotte rolüyle hepimizi büyülemesi.


3. Hem Sonny with A Chance, hem de Camp Rock'ın seçmelerine aynı gün girmesi ve iki rolü de kapması. 


4. Kendi "Got Milk?" inin yıldızı olması. (Bu kısmı tam anlayamadım yanlış çevirmiş olabilirim)


5. Sonny with a Chance'de bize komik yanını göstermesi.


6. Şarkıcılık yeteneğini üç albümde de kanıtlamış olması - Get Back, Here We Go Again ve Unbroken.


7. Her bir albümü için üç tura çıkması.


8. Üç tane Disney Channel orjinal filminde rol alması: Camp Rock, Prenses Koruma Programı ve Camp Rock 2: Final Jam (Belli ki üç onun için şanslı bir numara)


9. 16 yaşındayken L.A.'dan bir ev satın alması (18 yaşındayken ailesine de bir ev aldı)


10. - Yardım aldığı- Kendini kesme, depresyon ve bulimiya sorunlarını kabul etmesi.


11. MTV'nin kendisi hakkında hazırladığı bağımlılığına karşı verdiği savaşı konu alan belgeselin yayınına izin vermesi, diğer ünlülerden daha açık ve samimi olması.


12. Disney Channel'ı Haydi Çalkala ve Ne Tesadüf! (Sonny With a Chance'in spin-off programı) dizilerinde yapılan yeme düzensizliği şakalarını kaldırmaya zorlaması.


13. Küçük kardeşi Madison De La Garza ile harika bir ilişkisinin olması.


14. Twitter'da 8 milyonun üzerinde takipçiye ulaşması.


15. VMA'nın "En İyi Mesaj Veren Video" ödülünü rehabilitasyondan çıktıktan sonraki ilk single'ı Skyscraper ile almış olması.


16. Favori Pop Aktristi dalında "People's Choice Award" ödülünü kazanmış olması.


17. Seventeen'in tek kapağı değil, ama en iyi mesajlı olanı! (Gibi bir şey diyor)


18. Tasdiklenmiş saç stili yıldızı olması. Kırmızı, sarı, pembe... Sırada ne var? Topuzlarını yakından takip ediyoruz.


19. Teen Choice Awards'a ev sahipliği yapmış olması.


20. X Factor'den Simon Cowell'ın yüzünü pastanın içine yapıştırması.Kendine destansı bir pay kazandı!


Not: Yazı bana ait değil, bu siteden çeviri yaptım arkadaşlar. Bazı yanlışlıklar olabilir :)

Vintage Bikini: Babaanne Vakası


Taylor Swift'in Conor Kennedy ile olan bu fotoğrafını gördüğümde ilk dikkatimi çeken şey o bikini oldu. O bikini gözlerimi öyle kör etti ki yanındaki bir içimlik su çocuğa bile bakamaz hale geldim. Hani böyle uzaktan gözlerimi kısarak baksam babaannem zannedeceğim Taylor'u, o kadar yani.

Ardından yaptığım küçük çaplı bir araştırmayla, bu bikininin 'vintage bikini' olarak adlandırıldığını öğrendim. Aslında çok hoş modelleri var ama herkes taşıyamıyor maalesef, taşıyamayan da moda oldu diye giyip 60 yaşında babaannelere dönüyor. 

Taylor dar omuzlu, düz vücutlu olduğu için bu tarz bikiniler ona hiç yakışmamış.


Bella Thorne ise bir nebze daha iyi taşımış üzerinde, ama onda bile sevemedim.


Rachel McAdams'ın The Notebook filminde giydiği bikiniyi çok sevimli bulmuştum. O da filmin anlattığı döneme uygun olduğu için herhalde.


Sanırım bu bikinileri kendine yakıştırmak için balık etli veya kıvrımlı bir vücuda sahip olmak gerekiyor. Marilyn Monroe bunun en güzel örneği, kendisi zaten Tanrıça gibi bir şey.


Bu da güzel bulduğum diğer modeller:


Siz destekliyor musunuz vintage bikini modasını?

Miley Cyrus'un Sarı ve Kısa Saçları


Kısa bir süre önce sarışınlığa merak salan Miley'den 2. saç değişikliği geldi. Bizim deli kız saçlarını kısacık kestirmiş. Bana kalırsa bu saç stili farklı ve alışmışın dışında olsa da kendisine pek yakışmamış, üstelik siyah kaş/sarı saç ikilisinden de nefret ediyorum. Ama Miley yeni saçlarıyla oldukça mutlu görünüyor ki sürekli Twitter'da fotoğraflarını paylaşıyor. Bize de söz düşmez sanırım :)

Miley'e bu yeni haliyle alışmamız zaman alacak.

Happy Birthday Fat Whore ?!!



Bugün Demi Lovato'nun doğum günü, 20 Ağustos. Genç sanatçı 3 isimle TT listesinde yer aldı.

'Demi' ismi doğal olarak gündem oldu.

'Nemi'; One Direction üyesi Niall Horan'ın Demi Lovato'ya olan hayranlığını çoğu Lovatic bilir. Niall sanırım Demi'nin doğum gününü kutlamış ve bu da Twitter'da gündem olmuş. Demi ve Niall'ın çıkmasını isteyen pek çok kişi var :)

En kötüsü ve şaşırıp kaldığım ise, #HappyBirthdayFatWhore oldu. İlk başta Demi'nin kilolu oluşuyla alay etmek için yazılsa da, sonradan Demi severler tarafından büyük tepkiyle karşılaştı. Bu TT'yi başlatan kişi ise  isimli biri.

Şu an devam eden tag içinse, #HappyBirthdayBeautifulDemi yazıp gönderebilirsiniz :)

İYİ Kİ DOĞDUN DEMİ LOVATO <3


11 Ağustos 2012 Cumartesi

Hangisine Yakışmış?

Zendaya ile ilgili yazdığım amatörce bir yazıda, bu yırtık-yıldızlı üstlerden bahsetmiştim. Daha önce Miley, Zendaya ve Ashley'de görmüştüm ama dördüncü görüşüm Ready or Not klibinde oldu. Üsttekiler Bridgit ve Ashley, alttakiler Miley ve Zendaya. Sizce hangisine daha çok yakışmış?




Disney Channel TT Listesinde!


Ortada hiçbir sebep yokken, Disney Channel TT listesinde şu anda 6. sırada :)
Bu arada, hazır aklıma gelmişken biraz nostalji yapalım.

You're watching Disney Channel!



10 Ağustos 2012 Cuma

Bridgit Mendler'in Yeni Klibi ! (Ready or Not)

İyi Şanslar Charlie'nin Teddy'si Bridgit Mendler'in ne kadar güçlü bir sesi olduğunu Lemonade Mouth isimli filmden öğrenmiştik. Disney'deki oyunculuğunun yanında müzik alanında da yoğunlaşan Bridgit, ardı ardına şarkıları çıkarmaya devam ediyor ve her çıkardığı şarkısı biraz daha başarılı. Dün yayınlanan tam yaz şarkısı tadındaki 'Ready or Not' klibi sizlerle. 

Dinlemenizi tavsiye ederim :)


8 Ağustos 2012 Çarşamba

Demi Lovato ve Dövmeleri


Demi Lovato'nun tam 8 dövmesi var. İlk olarak Stay Strong dövmesiyle başlamak istiyorum. Demi bu dövmeyi rehabilitasyondan çıktıktan sonra hayranlarına ilham vermek için yaptırdı. Anlamı 'Güçlü Kal'. Bir bileğinde Stay, öbür bileğinde ise Strong yazıyor Demi'nin. Favori dövmem bu.


İkinci en sevdiğim dövme, You make me beautiful dövmesi. Bu da oldukça anlamlı bir dövme. Demi her sabah uyandığında aynada bu dövmesine bakıyor ve kendini güzel hissediyormuş. Sağ göğüs kafesinin olduğu yerdeki dövmenin alt kısmında iki tane şirin tüy de bulunuyor. 


Üçüncü dövme, bileğine yakın bir yere yaptırdığı haç. Demi oldukça dindar bir kız, bu dövmenin de anlamı onun için büyük olmalı. Mikrofonu tuttuğunda özellikle görülecek bir yere yaptırmış bu dövmeyi.


Dirseğine yaptırdığı 'Faith' dövmesini görelim. Faith kader anlamına geliyor ve bu dövmenin de çıkış hikayesi rehabilitasyona dayanıyor. Zaten rehabilitasyon Demi'ye ilham veren şeylerin başında geliyor...


Şimdi gelelim anlamlı mı anlamsız mı karar veremediklerime... Stay dövmesinin altında bir öpücük, Strong'un altında ise bir kalp bulunuyor. Öpücüğü arkadaşlarıyla beraber yaptırmış. Dostluğu temsil ediyormuş.


Bunlarsa gereksiz bulduklarım. Kulağının arkasında bir tüy, orta parmağına 'rock n roll' ve bir de peace dövmesi. Zaten tüy olayının saçmalık olduğunu kendi de itiraf etmiş. 


İşte Demi ve dövmeleri :)